top of page

Vanliga frågor

Nedan hittar du frågor och svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga? - Tveka inte att kontakt oss så hjälper vi dig!

 • Vad ingår i resan?
  När du bokar en resa med oss så ingår: Transfer till och från Banja Luka's flygplats Samtliga transporter på plats mellan boende och fiskevatten Frukost, lunch och middag (exkl. dryck) Professionell guide Fiskekort
 • Fiskar man i grupp eller slutet sällskap?
  Vi anordnar resor nästan uteslutande med slutna sällskap vilket innebär att vid bokning så får man en egen guide, egen transport och har möjlighet att själv påverka var och när man vill fiska. Notera att det kan i vissa undantagsfall kan vara så att man får dela transport och guide med ett annat sällskap.
 • Ingår bokning av flygbiljetter?
  Nej, i dagsläget erbjuder inte bokning av flygbiljetter. Flygbiljetter bokas enklast via Ryanair eller Wizz Air som har flyg från Stockholm, Göteborg och Malmö till Banja Luka.
 • Vilka reslängder erbjuder ni?
  Då vi skräddarsyr våra resor är det du som bestämmer hur länge du vill stanna. Vi erbjuder dock paket om 4 eller 7 dagar för att underlätta planeringen, kontakta oss så berättar vi mer!
 • Behöver jag visum?
  Svenska medborgare måste ha giltig resehandling för att resa in i Bosnien-Hercegovina. Giltiga resehandlingar är pass och Nationellt ID-kort som visar ditt svenska medborgarskap. Resehandlingen måste vara giltig minst 90 dagar efter planerad utresa ur Bosnien-Hercegovina.
 • Hur är säkerhetsläget i Bosnien?
  Den personliga säkerheten är relativt god i hela Bosnien och Hercegovina. Överfall och rån riktade mot utlänningar är sällsynta. Risk för ficktjuvar finns i större städerna och allmän vaksamhet rekommenderas.
 • Vilka försäkringar ingår?
  Det ingår ingen reseförsäkring och det är ditt eget ansvar att se över dina försäkringar så att du har ett bra skydd under din resa. Du är dock försäkrad mot eventuella skador som skulle uppstå om det sker en olycka med någon av våra transporter på plats.
bottom of page